Magazin Life styleZujanje Svet u Beogradu

Svet u Beogradu

by Administrator

Najveća svetska studentska organizacija AIESEC će 23.03. organizovati događaj pod nazivom „Global Village“ na Zemunskom keju kod letnje pozornice, sa početkom u 16h.

Studenti iz raznih zemalja koji su izabrali upravo Srbiju za zemlju u kojoj žele da kroz volontersku praksu razviju sebe, predstaviće deo svoje kulture na ovom događaju. Ljudi koji odluče da prisustvuju, imaće jedinstvenu priliku da dožive svet u svom gradu, na jedan sasvim nesvakidašnji način. Kroz razgovor sa studentima upoznaće nove jezike, čuće drugačije poglede na svet, a imaće priliku i da po prvi put isprobaju nove specijalitete.

Ukoliko želite da uklonite neke možda postojeće barijere i da osetite čari sveta na par sati, onda je ovo jedinstvena prilika koju treba da iskoristite!

Pozivamo Vas da iskoristite ovu priliku na najbolji mogući način i da nam se pridružite da zajedno uživamo u svemu što svet pruža!

AIESEC je najveća svetska, studentska, ne za profit organizacija, koja već 70 godina u 120 zemalja ima za cilj ostvarenje mira i ispunjenje ljudskog potencijala. Kroz svoje programe, ali i samo članstvo nastoji da radi na ciljevima održivog razvoja.

0 komentar

Slične teme