Magazin ModaU trendu Facis – renomirani italijanski brend konačno i u Srbiji

Facis – renomirani italijanski brend konačno i u Srbiji

by Administrator

Renomirani italijanski muški modni brend Faćis (it. Facis) koji u Italiji već punih 80 godina stvara vrhunska muška odela i garderobu, otvorio je svoju prvu prodavnicu van Italije i to u Srbiji, u Fashion Park outlet centru Inđija.

Pažljivo stvarajući prefinjeni i jedinstveni stil od 1932. godine, koji odiše istančanim ukusom i muževnošću, danas Faćis važi za jednog od cenjenijih modnih brendova u Italiji. Koristeći tkaninu premijum kvaliteta najpoznatijih italijanskih proizvođača vune (Loro Piana, Cerruti i Reda), Faćis garantuje najviši nivo kvaliteta skrojenih odela, sakoa, kaputa, košulja i svojih ostalih odevnih predmeta.

„Ponosan sam što našu prvu prodavnicu van Italije otvaramo upravo ovde, u Srbiji. Srpski i italijanski muškarci imaju jednu zajedničku osobinu – prefinjeni smisao za oblačenje i savršen modni senzibilitet. Mi želimo da im ponudimo pre svega kvalitet, koji je uz jedinstveni stil koji već dugo gradimo, dobitna kombinacija za muškarca u potrazi za savršenom elegancijom u svakoj prilici.“ – izjavio je generalni direktor Facis grupe Piero Bucalo, na događaju organizovanom povodom otvaranja prodavnice ovog ekskluzivnog italijanskog modnog brenda.

Tokom cele godine Facis je za potrošače pripremio dodatni popust od 30% na već snižene outlet cene.

SmartPoint Adria

facis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facis kravate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facis brend

0 komentar

Slične teme