Magazin LjubavLjubav i strast Durex poručuje: Tvoje telo je tvoj instrument!

Durex poručuje: Tvoje telo je tvoj instrument!

by Administrator

durex igraOvog leta Durex nudi zaista jedinstveno iskustvo svim ljubiteljima dobrih vibracija, koji će uživati u strastvenoj kombinaciji muzike i seksa. Ljubavnici se pozivaju da “našteluju” telo i um kao instrumente kojima izražavaju ljubav i seksualnost i kreiraju najseksi pesmu u okviru “Tune In” aplikacije, dostupne na Durex Srbija Facebook stranici. Najsrećnijih 10 učesnika osvojiće nezaboravnu EXIT Avanturu za dve osobe, koja uključuje četvorodnevne ulaznice za EXIT i Sea Dance festivale, sa pokrvenim troškovima prevoza i smeštaja.

Aplikacija nudi pet tema koje se mogu koristiti kao pozadine: “Lagana vožnja”, “Poziv na seks”, “Ubrzajmo stvar”, “Želim još” i “Za jedno veče”. Učesnici na izabranu pozadinu mogu dodavati razne instrumente i zvukove (poput stenjanja, uzdaha i škripanja kreveta), jednostavnim prevlačenjem istih u sekciju predviđenu za kreiranje pesme. Nakon što završe sa komponovanjem, učesnici mogu da pozovu prijatelje da glasaju za njih. Top 50 pesama po broju glasova ulazi u Durex Love Chart listu iz koje se svake nedeje izvlači po 5 dobitnika koji osvajaju Durex paketiće za najvrelije leto do sada!

Učesnici takođe mogu pristupiti „duelu osećaja” dveju nasumično odabranih pesama i glasati za onu koja im se više dopada. Pesma koja dobije glas u „duelu osećaja” dobija jedan poen na Love Chart top listi.

Od svih pesama koje su poslate počev do 25. juna, Durex će izvući 10 učesnika kojima će ponuditi nezaboravno iskustvo na EXIT i Sea Dance festivalima, sa pokrivenim troškovima prevoza i smeštaja!  Svi učesnici imaju jednaku šansu da učestvuju u izvlačenju, koje će se obaviti po principu nasumičnog izbora, bez obzira na to kada su se priključili konkursu i koliko su pesama poslali. Sve što treba da urade jeste da pristupe aplikaciji, kreiraju seksi pesmu i sačuvaju je u Galeriji. Jednostavno, zar ne? Zato, čemu odlaganje – NAŠTELUJ SE!

Period u kojem traje konkurs je:  01.05.2015 – 25.06.2015.

SmartPoint Adria

0 komentar

Slične teme