Magazin ModaU trendu Nikol Kidman u toplesu reklamira Jimmy Choo

Nikol Kidman u toplesu reklamira Jimmy Choo

by Administrator

Jedan od vodećih modnih brendova Jimmy Choo predstavio je svoju najnoviju dugo očekivanu kolekciju obuće za proleće/leto 2014. godine. Ono što ovu kolekciju čini još interesantnijom i još primamljivijom za kupce širom sveta je zaštitno lice ove renomirane modne kuće – Nikol Kidman.

jimmy-choo

Sviđa mi se to što je Nikol Kidman uvek spremna da uskoči u novu ulogu i svake sezone se transformiše u drugi lik koji otelotvoruje duh same kolekcije, kaže kreativni director Jimmy Choo-a Sandra Čoi. Poze u kojima se fotografiše su upešatljive, neočekivane, a njena prirodna lepota hipnotiše. Ona odiše ženstvenošću, samopouzdanjem i vrlo vešto tu energiju prenosi na fotografiju.

jimmy-choo-2014

Iako se polako bliži 50im, zanosna oskarovka od godina uzima samo ono najbolje. Na njenom licu i telu nema tragova starenja, a njen vedar duh svakako doprinosi tome da izgleda božanstveno. Kidmanova je na fotografijama u toplesu, a svoje poprsje je na jednoj od fotografija prekrila torbom iz pomenute kolekcije. Njene duge i vitke noge bile su idelne za modele cipela koje žene širom sveta žele na svojim stopalima.

nikol-kidman

Bilo je zabavno snimati iz jedne potpuno nove i neočekivane perspektive. Dopalo mi se to što sam tokom snimanja na sebi imala minimalno odeće i taj osećaj kada cipele i torba postaju moja druga koža, izjavila je Nikol.

Iako je ova kolekcija pravi odmor za oči i za stopala, nekako nam se čini da je Nikol ovakvim izdanjem na fotografijama ipak uspela da ih zaseni.

0 komentar

Slične teme