Dodaj firmu

Novosti iz poslovnog sveta

Popusti za klince i klinceze na vidiku!

Ako u kući imate školarce ili decu predškoloskog uzrasta, znamo da dajete sve od sebe kako bi im detinjstvo učinili što lepšim. Bez obzira kog je uzrasta Vaše dete, na portalu navidiku.rs možete pronaći kupone kojima ostvarujete popuste na aktivnosti koje će obradovati sve klince i klinceze.

Popusti za klince i klinceze na vidiku!
Vračar Medical specijalistička ordinacija!

Ukoliko imate bol ili neprijatnost u grudima, osećaj gušenja, lupanja i preskakanja srca, nedostatak vazduha i vrtoglavice, trebalo bi da uradite preventivni internistički pregled.

Koji su sve razlozi za šlepanje vozila?

Kada ste vozač, potrebno je da prepoznate kada je potrebno da zovete šlep službu, a kada problem možete rešiti sami.

Frizerski saloni Banovo brdo

Apsolutno je očekivano da na području ovog čukaričkog naselja budu brojni kako ženski, tako isto i dečiji, ali i muški frizerski saloni.

Veterinari i grumeri - Beograd!

U veterinarskoj ambulanti Vetvizija u Beogradu pružaju sve vrste veterinarskih usluga po sniženim cenama uz besplatne kupone portala navidiku.rs. Sačuvajte zdravlje i produžite život Vašem psu ili mački.

Najbolje cene za prehrambene proizvode i kućnu hemiju!

Mleko i mlečne proizvode, meso i mesne prerađevine, sveže voće i povrće, brašno, šećer, ulja, testenine, majonez, rinfuznu robu, kućnu hemiju i proizvode za domaćinstvo možete kupiti na veliko i malo u Ikopak firmi u Beogradu.

Efikasno i profesionalno! Kombi i kamionski prevoz - Beograd!

Ako uskoro planirate selidbu, verovatno ste zainteresovani za cene usluga kombi ili kamionskih prevoznika. ABC agencija za selidbe Stošić iz Beograda Vam stoji na usluzi i pomoći će Vam da u rekordnom roku sve obavite lako i po nižim cenama.

Hemijsko čišćenje i bojenje - Beograd!

Ako imate višečlanu porodicu i svakodnevno pranje i peglanje veša Vam oduzima mnogo vremena, preuzmite kupone koje smo pripremili za Vas i sve odnesite na hemijsko čišćenje, pranje i peglanje!

Najnovije interakcije korisnika sa firmama

Prikaži sve #kontakt #akcije #komentar
Idi na vrh strane